Dräneringsarbeten

Har du drabbats av fukt?

Kanske är det redan ett faktum att du drabbats av fukt, mögel och vattenskador i din fastighet? I bästa fall har skadorna inte hunnit uppstå fast du ser riskerna, eller så är de begränsade.

Vi dränerar din husgrund och gör allt förberedande arbete. Våra medarbetare är mycket kunniga och har flera års erfarenhet av dräneringar och har de grävmaskiner som krävs för att kunna åta sig även de mest komplicerade uppdragen.

Vi står för allt material, vi kontrollerar marken för att inte sättningar ska uppstå i huset och vi isolerar husgrunden. När allt är klart gör vi en återfyllnad och återställning.

Fördelarna med att anlita oss

Vi utför all entreprenad i samband med dräneringen. I stället för att behöva vända sig till flera olika företag räcker det med att du vänder dig till ett enda företag – oss. Vi tar ett helhetsansvar!

Märker du av problem med att färg släpper fån väggarna eller att tvätten inte torkar i källaren, eller ännu värre, dålig luft – ta tag i problemet på en gång!

Mögel orsakar allvarliga hälsoproblem. Lukten kan dessutom sätta sig i både möbler och kläder, och det kan vara omöjligt att få bort doften om det får pågå för länge.

Dräneringsarbeten

SE MER

Grävarbeten

SE MER

Mark

SE MER

Dammar

SE MER

Vattenvård

SE MER

Kontakt

Ånnestorp. 713
465 96 Nossebro
Sverige

0703 - 94 48 33

christergravarn@hotmail.com