Dammar

Anlägg en damm

Det finns flera anledningar till att skaffa en damm. Den ena är estetiskt, en damm kan vara ett vackert blickfång i trädgården som man kan njuta av.

Klimatförändringen kan vara en annan god anledning att skaffa sig en damm. Risken för översvämningar kommer att öka i framtiden. Då kan ett dammbygge var det som förhindrar vattnet från att svämma över.

Vi på Gustafssons Grävmaskiner har byggt många dammar genom tiderna och kan se till att du får en damm utifrån dina önskemål och behov, och markens förutsättningar givetvis.

Grundarbetet är viktigt

Det är viktigt med det förberedande arbetet, och en av frågorna som du ställer dig är förmodligen vad det kommer att kosta?

Vi har glädjen att meddela att vi erbjuder priser som står sig väl i konkurrensen, men exakt hur mycket det kommer att kosta beror på hur omfattande det förberedande grävarbetet blir. Detta undersöker vi givetvis och ger dig ett kostnadsförslag.

Har du några som helst frågor eller funderingar kring det här med dammar så är du välkommen att höra av dig till oss, så ska vi försöka att ge dig tydliga svar på det som du undrar över.

 

Dräneringsarbeten

SE MER

Grävarbeten

SE MER

Mark

SE MER

Dammar

SE MER

Vattenvård

SE MER

Kontakt

Ånnestorp. 713
465 96 Nossebro
Sverige

0703 - 94 48 33

christergravarn@hotmail.com