Om oss

Ett företag som möter många olika behov

2015 startade vi företaget och anställde personal med lång erfarenhet sedan tidigare. Företagets idé är att erbjuda ett brett utbud av grävtjänster för att kunna möta alla de olika behov som finns när det kommer till dräneringar, markarbeten, grävarbeten och dylikt.

Hög kvalitet, god service och professionella resultat är vad som är kännetecknande för allt arbete som vi utför. Vi är dessutom glada för att kunna erbjuda våra tjänster till priser som många gånger är lägre än hos våra konkurrenter, utan att vi för den sakens skull gjort avkall på kvaliteten!

Med anledning av ovanstående får du givetvis inte glömma av att kolla med oss när du behöver hjälp med grävservice. Du är då varmt välkommen att antingen slå oss en signal eller skicka mejl.

Här finns vi

Vårt företag finns i Nossebro och vi vänder oss till er som befinner er dels här, eller på orter eller i städer i närheten.

Befinner du dig i Essunga, Grästorp, Vara eller Vårgårda är vi det perfekta valet av företag. Men, vi stänger inte dörren för någon. Även du som befinner dig längre bort är välkommen att höra av dig.

Vill du få en offert för presumtivt arbete? Detta erbjuder vi utan kostnad och utan att du binder dig till att anlita oss. Med en offert kan du i lugn och ro fundera igenom om du vill gå vidare och anlita oss eller inte.

Kontakt

Ånnestorp. 713
465 96 Nossebro
Sverige

0703 - 94 48 33

christergravarn@hotmail.com